Rul ned og se flere billeder

Voksne

Børn 0-11 år

Sukkerhallen Assens

Velkommen til Sukkerhallen, Assens’ spændende nye kulturcenter! I starten af 2024 blev den imponerende 1500 kvm store bygning erhvervet af Jørgen Strøjer, Palle Johansen og Jim Lyngvild. Midt i hjertet af Assens finder du dette rå, industrielle rum, som er i færd med at blive omdannet til et dynamisk kulturtilbud.

Sukkerhallen ligger lige overfor CityCamp Assens Strand. Så du kan gå derover og opleve noget helt unikt!

Historien Bag Sukkerhallen
Assens Sukkerfabrik, etableret i 1884, var en gang en stor arbejdsplads med 250 ansatte og en årlig produktion på op til 15 millioner pund sukker fra lokalt dyrkede roer. Fabrikken, med dens mange bygninger formet som et “E”, var en vital del af byens industri.

I 2006 lukkede De Danske Sukkerfabrikker afdelingen i Assens. Efter en periode med renovering har bygningerne været anvendt til forskellige formål som rådhus, sportsarena og politistation. Den bygning, som nu huser Sukkerhallen, har stået ubrugt hen indtil nu.

Fremtiden for Sukkerhallen
Sukkerhallen er på vej til at transformere sig fra en rå, efterladt fabrik til Assens’ nye, innovative kulturhus. Over de kommende år vil denne historiske bygning gennemgå en forvandling, hvor den vil byde på en mangfoldighed af kulturelle begivenheder og oplevelser.

Kom og oplev Assens’ nye kulturcenter under opbygning og bliv en del af rejsen mod en spændende fremtid for Sukkerhallen!

Du kan læse mere om Sukkerhallen på deres hjemmeside her.

Hvor ligger Sukkerhallen Assens?

Sukkerhallen Assens er placeret lige overfor CityCamp Assens Strand. Se kortet herunder og klik på det for at åbne Google Maps med rutevejledning.

Adresse:
Rådhus Allé, 5610 Assens

Gåafstand:
13 minutter.

Cykelafstand:
4 minutter.

Afstand i bil:
2 minutter.

Kan vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os hvis du sidder med spørgsmål. Vores mål er, at du får den bedste ferie!

Med venlig hilsen

Fra venstre på billedet:

Maybrith, Cecilie, Gitte, Per og Louise.

Følg udviklingen af

Danmarks nyeste campingplads

PÅSKE-RABAT:

OP TIL 50%!