Voksne

Børn 0-11 år

Udvikling af campingpladsen

Danmarks nyeste campingplads

CityCamp Assens Strand står overfor en kæmpestor udvikling, og opbygning de kommende år. Vi får simpelthen mulighed for at bygge en helt ny campingplads, hvor alt er nyt, strøm, legepladser, bygninger m.m., med en fuldstændig unik beliggenhed ved by, strand og marina. Der bliver pladser i vandkanten, der bliver store luksuspladser med vand/afløb og eget toilet/bad, der bliver pladser med panoramaudsigt udover strand, by og marina. Samtidig har vi mulighed for at bygge et strandhotel helt ud til vandet med 150 værelser.

Det er en superspændende og meget stor opgave, som vi gerne vil have 100% fokus på.

Få de seneste nyheder

Her på denne side, vil vi løbende opdatere med planer for udviklingen af campingpladsen. Du har også mulighed for at følge med på de sociale medier og via vores nyhedsbrev.

Seneste nyt

Pladsens nye struktur

Nyt step i udviklingen af CityCamp Assens Strand!
Idag har vi igen været på besøg hos vores dygtige arkitekter E+N Arkitektur i Århus. Her blev vi præsenteret for forskellige forslag til vores nye campingplads’s struktur – altså hvordan skal pladsen bygges op, forbindelse til de forskellige områder med hyggelige gå-stier, veje mm., samt hvilket udtryk – skal det være lige rækker med pladser, runddeller eller den mere naturlige indretning.

Det er mega spændende, at kunne indrette helt fra starten, og ikke bare skulle bygge videre på noget eksisterende, som vi ellers har gjort de sidste 30 år. Men det er også meget svært at vælge den bedste, flotteste og mest praktiske løsning i forhold til både nuværende og fremtidige gæsters behov.
Billederne visualiserer de forskellige strukturer, annekspladsen og området ved jordbassinerne.

Hvad lægger du vægt på, når du vælger campingplads?

Turen går til Århus!

Så er bilen pakket, og Per & jeg (Gitte) er på vej til Århus, denne gang skal vi ikke som vi plejede i gamle dage, nemlig besøge CampOnes campingpladser i Jylland. Efter salget af CampOne, har vi startet et nyt arbejdsliv, hvor en af vores aller vigtigste opgaver er at udvikle CityCamp Assens Strand .

Idag venter der os en mega spændende dag hos E+N Arkitektur i Århus, hvor alle ideer ved udviklingen skal vendes og drejes. Det er lige fra beplantning, indretning af campingpladsen, størrelse og udformning på kæmpe overdækket poolområde, kæmpe torv med udsigt over marina, hvor man kan mødes, moderne affaldssortering, placering af overdækket legeplads og meget mere…

Har du gode ideer til, hvad en ny moderne campingplads, med en fantastisk beliggenhed direkte i by, overfor marina og stranden, skal indholde, modtages disse gerne.

Spændende dag hos vores legeplads leverandør!

Endnu en spændende dag hos vores legeplads leverandør KOMPAN i Odense.

Vi er som bekendt, i fuld gang med fase 2, i udviklingen af CityCamp Assens Strand.
Udover lækre campingenheder med udsigt til marina, en ny receptions bygning, en kæmpe overdækket swimmingpool, indbefatter det naturligvis endnu en kvalitets legeplads fra Kompan med vores Space Tema.

Vi håber at kunne løfte sløret for tidsplanen, indenfor den næste måneds tid.

Vi er tættere på opstart end nogensinde før

Spændende møde i dag hos Palle Johansen A/S med E+N Arkitektur – hvor CityCamp Assens Strand’s udvidelse var på dagsordenen.

Vi er tættere på opstart end nogensinde før – kan I fornemme udsigten på billederne, udover marina, by og strand fra de pladser, der kommer til at ligge højest?

Det bliver så fedt, og vi glæder os så meget til at komme i gang.

Nye udviklingsplaner er på tegnebrættet

Der venter CityCamp Assens Strand en kæmpe udvikling. Inden længe præsenteres planerne mere detaljeret.

Kæmpe Kompan legeplads er landet

I forbindelse med den store nye servicebygning, blev der etableret en kæmpe KOMPAN legeplads med Space tema. Læs mere om legepladsen her.

Stor ny og moderne servicebygning

I 2021 blev vores flotte og moderne servicebygning bygget. Her finder du bl.a. familierum, stort fælleskøkken, WC, bad m.m. Læs mere om vores moderne servicebygning her.

Nye hotel- og luksushytter

I alt 8 nye hytter inddelt i 2 kategorier: Hotel og Luksushytte. Læs mere om dem under menupunktet overnatning.

37 nye pladser

I 2020 blev der etableret 37 nye pladser, heraf nogle med vand og afløb.

Kan vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os hvis du sidder med spørgsmål. Vores mål er, at du får den bedste ferie!

Med venlig hilsen

Fra venstre på billedet:

Per & Gitte Blaabjerg, ejere

Cecilie, daglig leder & Maybrith, receptionist

Vigtig info

I dag, onsdag d. 22. marts, er vores bookingsystem ude af drift, da vi skal have “skilt” CityCamp Assens Strand fra CampOne. Samtidig kan der heller ikke bookes online.

Send gerne mails til os på info@assensstrand.dk, som vi naturligvis vil besvare hurtigst muligt, når vi kan tilgå bookingsystemet igen.

Bookingsystemet forventes at virke normalt igen fra torsdag d. 23. marts.

Tak for jeres forståelse!