Rul ned og se flere billeder

Voksne

Børn 0-11 år

Moderne servicebygning

I 2021 stod vores nye og moderne servicebygning klar.
Der er selvfølgelig GRATIS brusebad og varmt vand til alle pladsens gæster.

Servicebygningen befinder sig centralt på pladsen, så uanset hvilken plads du har, så befinder du dig ikke langt fra den. 
Vores flotte servicebygning danner desuden ramme om vores nye KOMPAN legeplads – se mere under KOMPAN legeplads til venstre. Du kan derfor også sikkert tage opvasken mens børnene leger på legepladsen. 

Servicebygningen er indrettet med flisegang rundt om sig samt en stor flisebelagt terrasse, hvor solen kan nydes mens maden bliver færdig fra det store og rummelige køkken. 

Køkkenet er med udsyn til legeplads og terrassen. Derudover er der udsyn til vores hyggelige udevaske, hvor opvasken kan tages eller ny fanget fisk kan ordnes. Sidst er der flot udsigt udover vores skønne plads fra køkkenet. 

Bygningen består af fem familierum med hhv. toilet og bad samt mulighed for at opholde sig hele familien. Du har mulighed for, at leje dit eget familierum, så du er sikker på at have dit eget bad og toilet – hør nærmere herom i receptionen. 
Udover familierum finder du følgende:
– Kæmpe moderne børneafdeling med pusleplads, små toiletter og bruse- samt karbad.
– Vaskeri 
– Kemisk toilet
– Pissoir 
– Hundebad
– Stor unisex afdeling med toilet og bad. 

Servicebygningen har derfor alt, hvad du har brug for til din campingferie og mere til. 

Hos CityCamp Assens Strand prioriterer vi rengøringensstandard meget højt. Det er meget vigtig for os, at der er rene og pæne forhold. Vi gør derfor rent i vores servicebygning med desinficerende skum overalt. Der bliver lagt skum ud på alt inventar, herefter skrubbet og skuret godt. Sidst bliver det skyllet af og derefter vandstøvsuget og tørret af. 
Så vi kan stå inde for, at alt er 100% skinnende rent.  

Kan vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os hvis du sidder med spørgsmål. Vores mål er, at du får den bedste ferie!

Med venlig hilsen

Fra venstre på billedet:

Louise, Josephine, Gitte & Per

Følg udviklingen af

Danmarks nyeste campingplads

PÅSKE-RABAT:

OP TIL 50%!