Rul ned og se flere billeder

Voksne

Børn 0-11 år

Tag på tur til Bågø

En sejltur til Bågø i Lillebælt er et besøg værd, når du camperer hos CityCamp Assens Strand.
På Bågø kan du opleve det rige fugleliv og den smukke natur. Bågø Færgen befinder sig i gåafstand fra CityCamp Assens Strand, og sejlturen tager omkring en halv time fra Assens Havn. Der er plads til 90 passagerer og et begrænset antal biler. Sejlplanen er sæsonpræget – I finder den her
https://www.assenshavn.dk/baagoe-faergens-tider/ 

I kan købe billetter på færgen eller hos os i receptionen.
Cykler udlejes ved selvbetjening på havnen – læg pengene i kassen ved havnen, tag en cykel og aflever den samme sted igen.

Bågø er en idyllisk ø med 24 indbyggere, og udover at opleve det rige fugleliv og den smukke natur – kan du gå en tur på en af de fastlagte stiruter eller gå dine egne veje og opleve den ca. 6 km2 store ø, hvor der er spændende natur i vente. Halvdelen af øen er opdyrket, men du finder også masser af smuk vild natur på Bågø.
Du kan nøjes med en enkelt dag på øen – men du kan også sagtens bruge flere dage på at udforske øen og komme helt ned i gear. 
Om du tilbringer en enkelt dag eller flere dage på øen, er en gåtur i den flotte natur en uomgængelig aktivitet. Du kan vælge at gå dine egne veje rundt på øen og se, hvor du bliver ført hen, eller du kan vælge at følge en af de fastlagte stiruter. 
Der findes tre fastlagte stieruter på Bågø.
Den blå stirute er 3,5 km lang. 
Den røde stirute er 4 km lang. 
Den gule stirute er 5 km lang.
På hver af stierne vil du støde på udsigtsposter, særlige bygninger og generelt bare smuk natur, som definerer Bågø. Derudover er der både opdyrket land og vild natur, og ved hjælp af stiruterne kommer du ikke på vildspor eller ender i en blindgyde. 

Den smukke natur på Bågø lokker forskellige ynglende fugle til. Er du derfor interesseret i fugle, er det oplagt at tage til Bågø. Øen ligger i et EF-Fuglebeskyttelsesområde, som giver gode betingelser for fuglene. Der ses både grågåsen, fiskehejrer, svaner og musvåger på øen.
Udover at studerer fugle på øen er der også gode fiskesteder langs øens kyster. Særligt den vestlige kyst egner sig godt til kystfiskeri. Her kan du bl.a. fiske efter havørreder og kysttorsk. Der afholdes desuden en stor fællesjagt hvert år, hvor man jager fasaner og harer. 

Er I en større flok, kan I bestille en guidet tur rundt på Bågø. Den varer 2 timer og koster 20 kr. pr. person – minimumspris er 350 kr. En tur med traktor og vogn kan bestilles på tlf. 6471 2527

Du kan spise din medbragte mad i lokalet Hestestalden på Prinsehøjsvej 8 i Bågø by. Der er åbent fra 1. april til 1. november. Lokalet huser et lille egnsmuseum med gamle landbrugsredskaber brugt på Bågø, og der er vekslende udstillinger på væggene.
På øen er der desuden en lille Havnekiosk, hvor du kan købe lidt forsyninger og souvenirs samt postkort. Åbningstiderne er sæsonpræget. Hør nærmere her tlf. 3034 7654.

Kan vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os hvis du sidder med spørgsmål. Vores mål er, at du får den bedste ferie!

Med venlig hilsen

Fra venstre på billedet:

Maybrith, Cecilie, Gitte, Per og Louise.

Følg udviklingen af

Danmarks nyeste campingplads

PÅSKE-RABAT:

OP TIL 50%!