Rul ned og se flere billeder

Voksne

Børn 0-11 år

Assens by

Den gamle, attraktive købstad Assens, som ligger midt i Danmark og oser af en fantastisk hyggelig stemning har 500-års jubilæum i 2024.
Byen er toppede med brosten, romantiske købmandsgårde og 180 graders udsigt over Lillebælt. Der oser af shoppe- og spisemuligheder samt smuk og unik natur.
Så besøger du CityCamp Assens Strand har du alt det, du har brug for lige for campingvognen af, og du kan trygt lade bilen stå, for en smuk gåtur forbi Assens’ marina på under en kilometer har du Assens skønne bymidte. Byen byder på et rigt handelsliv med masse af butikker, så shop løs og nyd frokosten på en af de mange lækre spisesteder. 
Kulturlivet blomstrer også med Tobaksgaarden, Arena Assens og Assens Sangkraftcenter, som byder på koncerter, kunst, teater, biograf og foredrag.
Assens byder på mange muligheder. Udover dens fantastiske by- og kulturliv, så har den også en fantastisk flot og unik natur, som du kan opleve på dine gåture rundt i byen. I receptionen har vi mange forskellige vandrekort, som hjælper dig på vej til at nyde Assens og dens natur på lige præcis den måde du ønsker det.

Se Assens Turistguide VisitAssens 2024

By og natur er smeltet sammen

På gåturen til Assens smukke bymidte fra CityCamp Assens Strand befinder sig SuperBrugsen Assens, som er det tætteste supermarked fra campingpladsen med rig mulighed for, at købe de fornødne dagligvarer samt leje de populære Skinnecykler. Se mere under “Tag en tur med Skinnecykler”. 
I Assens er der masser at lave, heriblandt 
Open By Night. 
Modefestival. 
Assens’ længste loppemarked. 
Æblefestival. 
Samba i Assens. 
Træskibe.
Juletræet tændes i Assens.
Julehygge hver weekend i december. 
I kan altid holde jer opdateret i vores aktivitetskalender og på Turistkontoret, hvor du kan du få en masse inspiration til, hvad du kan lave samt, hvad der sker i Assens, mens du holder din camping- eller hytteferie. 

Camping om vinteren er hyggelig

CityCamp Assens Strand har vinteråben, og når det er vinter og julen nærmer sig, er der også her rig mulighed for at tage på tur i Assens by, og nyde det flotte julelys mens du juleshopper eller se juletræet blive tændt. Du har også rig mulighed for opleve Assens’ flotte natur på en helt ny måde. 

Kan vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os hvis du sidder med spørgsmål. Vores mål er, at du får den bedste ferie!

Med venlig hilsen

Fra venstre på billedet:

Maybrith, Cecilie, Gitte, Per og Louise.

Følg udviklingen af

Danmarks nyeste campingplads

PÅSKE-RABAT:

OP TIL 50%!