Rul ned og se flere billeder

Voksne

Børn 0-11 år

Vintercamping

I vintersæsonen 2024/2025 vil det igen være muligt at besøge CityCamp Assens Strand både i hytte og med egen campingvogn/autocamper.

Vintercamping er hyggeligt

Oplev den hyggelige stemning ved vintercamping, når sneen falder og naturen kan nydes på en helt anden måde. Varm kakao, tæpper og tid til hygge – det er hvad mange beskriver vintercamping med. 

Du kunne eksempelvis holde en hyggelig julefrokost med venner og familie? Tag en tur til Assens bymidte, som ligger i gåafstand fra pladsen, og klare julegaveindkøbene? Eller blot nyd stilheden og det smukke vejr – vintercamping er noget for sig!

Praktisk info i vinterperioden

Der kan checkes ind fra kl. 8.00 – 22.00 alle ugens 7 dage på self-service standeren, som er placeret ved siden af receptionsindgangen – hytter skal dog være forud booket og betalt online. Nøgle til hytte vil da findes i nøgleboksen udenfor bygningen. Reception og kiosk er lukket i vinterhalvåret, vi træffes dog pr. mail og telefon.

Faciliteter året rundt

Vi tilbyder faciliteter, der gør din vintercamping behagelig. Familierum (gratis bad med varmt vand og toiletter), stort fuldudstyret køkken og mulighed for el-tilslutning til din campingvogn er blot nogle af de faciliteter, du kan forvente.

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed

En af de største fordele ved CityCamp Assens Strand er vores beliggenhed. Forestil dig at vågne op til en stille morgen med udsigt over en frostklædt strand, en kort gåtur fra byens bekvemmeligheder og marinaens ro. Det er, hvad vintercamping på Fyn kan tilbyde.

Priseksempler

Pris pr. overnatning i hytte med toilet og bad i vintersæsonen
4 personer og fri wifi, ex. strøm og miljøgebyr pr. person. – slutrengøring er obligatorisk i vinterhalvåret og koster 650 kr. – find din pris her.

Vintersæson i egen vogn 
Fra 2.900 kr. inkl. 2 voksne, hjemmeboende børn, gratis brusebad og internet. Ex. strøm og miljø gebyr – find din pris her.

Bemærk

I vintersæsonen er pladsen ubemandet. Vi opfordrer derfor til, at du går ud på pladsen, førend du stiller op, for at vurdere om græsset kan bære eller om du skal have en anden plads.

Book vintercamping online

Du kan allerede nu booke en hytte online eller en vintersæson-plads ved at ringe til os, så du kan komme på vintercamping! Klik her for at gå til online booking.

Vintercamping behøver ikke at være en frysende oplevelse. Med de rigtige forberedelser kan du nyde alt, hvad den danske vinter har at byde på – fra det første snefnug til de stjerneklare nætter. Pak din vinterjakke, termokande og eventyrlyst og gør dig klar til en vinter fuld af  camping-hygge!

Kan vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os hvis du sidder med spørgsmål. Vores mål er, at du får den bedste ferie!

Med venlig hilsen

Fra venstre på billedet:

Maybrith, Cecilie, Gitte, Per og Louise.

Følg udviklingen af

Danmarks nyeste campingplads

PÅSKE-RABAT:

OP TIL 50%!