Voksne

Børn 0-11 år

Vintercamping

I vintersæsonen 2023/2024 vil det igen være muligt at besøge CityCamp Assens Strand både i hytte og med egen campingvogn/autocamper. Oplev den hyggelige stemning ved vintercamping, når sneen falder og naturen kan nydes på en helt anden måde. Varm kakao, tæpper og tid til hygge – det er hvad mange beskriver vintercamping med. 

Du kunne eksempelvis holde en hyggelig julefrokost med venner og familie? Tag en tur til Assens bymidte, som ligger i gåafstand fra pladsen, og klare julegaveindkøbene? Eller blot nyd stilheden og det smukke vejr – vintercamping er noget for sig!

Der kan checkes ind fra kl. 8.00 – 22.00 alle ugens 7 dage på self-service standeren, som er placeret ved siden af receptionsindgangen – hytter skal dog være forud booket og betalt online. Nøgle til hytte vil da findes i nøgleboksen udenfor bygningen. Reception og kiosk er lukket i vinterhalvåret, vi træffes dog pr. mail eller telefon.

Vi har en stor, helt ny KOMPAN legeplads og servicebygning beliggende centralt på pladsen. Der vil være familierum med toilet og bad samt køkken til rådighed i vintersæsonen, hvor bad og WI-FI er GRATIS.

Priseksempler

Pris pr. overnatning i hytte med toilet og bad i vintersæsonen fra 23/10/2022-1/4/2023:
4 personer og fri wifi, ex. strøm og miljøgebyr pr. person. – slutrengøring er obligatorisk i vinterhalvåret og koster 650 kr. – find din pris her.

Vintersæson i egen vogn 23/10/2022-1/4/2023
Fra 2.900 kr. inkl. 2 voksne, hjemmeboende børn, gratis brusebad og internet. Ex. strøm og miljø gebyr – find din pris her.

Bemærk

I vintersæsonen er det ikke muligt at bestille rundstykker og handle i vores kiosk, idet disse ikke vil være bemandet.

I vintersæsonen er pladsen ubemandet. Vi opfordrer derfor til, at du går ud på pladsen, førend du stiller op, for at vurdere om græsset kan bære eller om du skal have en anden plads.

Book vintercamping online

Du kan allerede nu booke en hytte online eller en plads til egen vogn (Vintersæson-plads) ved at ringe til os, så du kan komme på vintercamping! Klik her for at gå til online booking.

Kan vi hjælpe dig?

Ring eller skriv til os hvis du sidder med spørgsmål. Vores mål er, at du får den bedste ferie!

Med venlig hilsen

Louise & Christian

Lejrchefer CityCamp Assens Strand

Vigtig info

I dag, onsdag d. 22. marts, er vores bookingsystem ude af drift, da vi skal have “skilt” CityCamp Assens Strand fra CampOne. Samtidig kan der heller ikke bookes online.

Send gerne mails til os på info@assensstrand.dk, som vi naturligvis vil besvare hurtigst muligt, når vi kan tilgå bookingsystemet igen.

Bookingsystemet forventes at virke normalt igen fra torsdag d. 23. marts.

Tak for jeres forståelse!