Camping på Fyn med pool

Camping på Fyn med pool

Glæd dig til en helt ny attraktion på Fyn fra 2025, når CityCamp Assens Strand åbner dørene til sin kæmpe store overdækket pool. Med moderne faciliteter og aktiviteter designet til at berige din ferie, er her hvad du kan se frem til ved vores kommende poolområde:

Vilde vandrutchebaner og mere!

Ved vores pool vil du kunne finde et kæmpe tårn. Dette tårn tager dig op i en spændende højde, hvor du til sidst kan hoppe ind i den store vandrutchebane og suse ned i poolen.

Området omkring poolen bliver levende og fyldt med moderne faciliteter.

Camping med pool - en familievenlig aktivitet

Den nye pool på CityCamp Assens Strand er designet med familien i tankerne. Fra lavvandede områder for de mindste til komfortable afslapningszoner for de voksne, vil alle finde noget at nyde. Med poolen som et centralt samlingspunkt kan familier nyde ferien sammen i trygge og underholdende omgivelser.

Poolen er åben for alle

Er du på ferie i nærheden? Eller måske bor du i nærheden af CityCamp Assens Strand? Så har du mulighed for at købe adgang til den store overdækket pool samt områderne omkring. Perfekt til dig som søger camping- og pooloplevelser.

Billeder af poolen

Herunder kan du se hvad der venter. Alt sammen er planlagt at stå klar i 2025, i forbindelse med den omfattende ombygning på CityCamp Assens Strand. Husk at du også kan følge med i udviklingen på vores side her.

Har du læst disse indlæg?

Book en campinghytte på Fyn i uge 28 hos CityCamp Assens Strand for en uforglemmelig kombination af...

Camping i uge 30 er det perfekte tidspunkt at opleve det bedste af Fyn, og CityCamp Assens...

Nyd sommerens magi i uge 29 på Fyn Hos CityCamp Assens Strand inviterer vi dig til at...

Drømmer du om en budgetvenlig ferie, hvor du får meget for pengene? Så er billig camping på...

Følg udviklingen af

Danmarks nyeste campingplads

PÅSKE-RABAT:

OP TIL 50%!