Scrollen Sie nach unten für weitere Bilder

Erwachsene

Kinder 0-11

Campone Tour

Book en CampOne Tour 2023

-og oplev Danmarks smukke natur fra CampOne’s campingpladser!

 

Hvad er CampOne Tour?

14 dages sommerferie hvor du frit må rejse mellem alle CampOne’s campingpladser i hele landet! Det eneste krav er, at du minimum vælger 3 destinationer – men du må også vælge alle 5 hvis du ønsker det!

Ren forkælelse uanset hvilken campingplads du booker!

Vi glæder os til at give dig nogle skønne campingoplevelser. CampOne’s campingpladser er ikke ens. Vælger du Grenen – er du på Toppen af Danmark, direkte til skøn strand og i gåafstand til by og havn. Ajstrup får du storbyferie tæt på, du er i cykelafstand til Århus, direkte til strand, med kæmpe overdækket pool og skøn legeplads med pirattema. Assens er en hyggelig bycamping i gåafstand til Assens Centrum, direkte til strand og marina, der er spændende legeplads med spacetema. Bøjden har den mest fantastiske havudsigt og strand, som man kun drømmer om, der er inden- og udendørs badeland, flydebro, vandlegeplads, minigolf og restaurant direkte på pladsen, du er 10 km fra Faaborg Centrum & havn, hvor der er mulighed for skønne oplevelser. Holbæk ligger i gåafstand til Holbæk Centrum og havn, tæt ved pladsen ligger Holbæk skønne marina, der er flot legeplads med vikingetema, overdækket pool, jacuzzi, sauna og udendørs fitness. Der er mulighed for at booke wellnessbehandlinger.

Oplev Danmark i dit eget tempo

Ingen stres – kun ren afslapning! Du vælger selv hvor du ønsker at starte og slutte din ferie. Og med CampOne’s campingpladser har du mulighed for at se stort set alle hjørner af Danmark.

Info og priser om tilbuddet

– Pris: 5.995 kr. ex. miljøgebyr
– 14 dages ferie i egen campingvogn/camper/telt.
– Perioden skal være sammenhængende.
– Gælder på standardpladser.
– Minimum 3 forskellige campingpladser.
– Gælder 2 voksne og hjemmeboende børn u/18 år.
– Inkl. strøm, Wifi og brusebad.
– Skal bookes fra lørdag til lørdag.
– Prisen er ex. miljøgebyr pr. person.
– Der er begrænset antal pladser i Grenen og Bøjden i uge 29 & 30. 
– Der kan tilkøbes fri badeland og minigolf i Bøjden og Ajstrup.

Book allerede nu og sikre dig ledige pladser!

Tag kontakt til os på tlf. +45 63 60 63 62 eller mail assens@campone.dk, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte den perfekte ferie! Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til tilbuddet. Vi tager forbehold for udsolgte perioder.

Vi ønsker dig en rigtig god sommerferie!

Können wir dir helfen?

Rufen Sie uns an oder schreiben Sie uns, wenn Sie Fragen haben. Unser Ziel ist, dass Sie den schönsten Urlaub haben!

Mit freundlichen Grüßen

Von links im Bild:

Maybrith, Cecilie, Gitte, Per und Louise.

PÅSKE-RABAT:

OP TIL 50%!

Vigtig info

I dag, onsdag d. 22. marts, er vores bookingsystem ude af drift, da vi skal have „skilt“ CityCamp Assens Strand fra CampOne. Samtidig kan der heller ikke bookes online.

Send gerne mails til os på info@assensstrand.dk, som vi naturligvis vil besvare hurtigst muligt, når vi kan tilgå bookingsystemet igen.

Bookingsystemet forventes at virke normalt igen fra torsdag d. 23. marts.

Tak for jeres forståelse!